„Хасиендата” е една от най-новите къщи за гости в балнеоложкия курорт Павел Баня, луксозно изпълнение, с всички удобства. Идеална за семейни почивки, фирмени партита, тийм билдинг. Съчетава тишина, уют, спокойствие и красота.

Къща за гости „Хасиендата” е разположена в северната част на град Павел баня, в непосредствена близост до комплекс „Бендида” и на 300 метра от санаториума Про ЕАД, на стария път за село Виден.

Къщата е разположена на два етажа, с огромна веранда на първия етаж и естествен достъп до градината на къщата. В градината са разположени маси за хранене, люлка и кът за почивка, барбекю. Всички стаи са климатизирани и с достъп до безплатен интернет.

На първия етаж има една самостоятелна стая с две легла, баня и санитарен възел.На втория етаж са разположени две спални с по три основни легла (възможност за поставяне на допълнително легло), всяка със самостоятелна баня и санитарен възел, сателитна телевизия, хладилник, интернет. Всяка стая има самостоятелна тераса с гледка към Средна гора.

Къщата е идеална за фирмени партита, семейни тържества или просто за почивка. Капацитетът е до 9 души.

  • Двойна стая – 50 лв. на ден.
  • Тройна стая – 90 лв. на ден.
  • Четворна стая – 105 лв. на ден.
  • Цена за наемане на цялата къща – 230 лв. на ден.

Адрес

Нашият адрес:

гр. Павел Баня, на 300 м от поч. станция на ПРО ЕАД

Телефон:
Уеб:
Изпрати ни съобщение или запитване
Планиране на моят маршрут до тук