Хотел Централ – Павел баня се намира в абсолютния център на курортния град и е с панорамен изглед към градския парк и към Средна гора.
Релакс зоната ни разполага с открито джакузи на панорамна южна тераса,  сауна, парна баня, ледено ведро, солна стая, релакс зона, масажни кабинети.

Предлагаме Ви уютна обстановка, спокойствие и първокласно обслужване през цялата година.

В Хотел Централ – Павел баня разполагаме за Вас с две единични, шест стандартни двойни стаи и осем луксозни двойни стаи.
Всички те имат собствен санитарен възел, централно отопление и охлаждане, мини бар и кабелна телевизия, безжичен интернет, тераса. Голяма част от стаите са подходящи за хора с увреждания.

От просторната тераса на стаята си можете да се насладите на спокойствието на градчето и прекрасния парк или гледката към Средна гора. Чистият въздух допринася за вашата пълна наслада. Ще Ви изненадаме с цените си.

Релакс зоната ни разполага с открито джакузи на панорамна южна тераса, сауна, парна баня, ледено ведро, солна стая, релакс зона, вътрешен басейн с хидромасажни дюзи, масажни кабинети.

Не далеч от Хотел Централ – Павел баня се намират клон на банка, банкомат, открит плувен басейн с минерална вода, градски парк, санаториуми за рехабилитация, аптека и др.

В идеалния център на България, в долината на розите и балнеологията – Павел баня е идеалното място за вашата почивка, лечение и туризъм.

В Хотел Централ – Павел баня, към момента не предлагаме лечебни процедури. Можете да ползвате лечебни процедури във всички медицински и рехабилитационни центрове в Павел баня – ПРО ЕАД, СБР-НК, Дианамар, Д-р Гечеви, Маркони, Севтополис.

Най-близките рехабилитационни центрове се намират на едва 150 метра от Хотел Централ – Павел баня.
Екипът ни може да Ви окаже съдействие за лекарски преглед и назначаване на процедури за лечение в рехабилитационен център в Павел баня.

Address

Our Address:

Павел баня, ул. Тодор Мазаров 1A