Четиризвездният Хотел Севтополис е разположен недалеч от центъра на Павел баня, сред красив собствен парк от 10 декара с богата растителност. Хотелът се откроявя с модерната си стилна постройка и предлага 58 стаи и 4 апартамента с тераси и прекрасна гледка към Стара Планина и Средна гора. Проектиран е в дъгообразна форма, създавайки чувство за хармония и комфорт сред спокойствие и много светлина. Овалните форми са застъпени във фоайето, апартаментите, ресторанта и плувния басейн, допълвайки усещането за релакс.

След своето откриване през 2010 г. Хотел Севтополис се е утвърдил, като притегателен център за всички, които търсят отдих и почивка съчетана с профилактика на заболявания на опорно-двигателния апарат.

За петте години от своето съществуване хотел Севтополис е отличен с награди от конкурси :

  • СПА хотел за 2010 г.
  • Медикъл СПА хотел на годината за 2013 г.
  • Медикъл и СПА хотел на годината за 2017 г.

Ултра-модерният медицински център предлага широк спектър от балнеоложки и оздравителни процедури под наблюдението на висококвалифициран персонал.Предлаганите лечебни пакети в Хотел „СевтоПолис“ Балнео & СПА включват процедури извършвани под постоянен лекарски контрол. Терапиите са в основните три направления – хидротерапия, кинезитерапия, физиотерапия и биват допълвани успешно с елементи от алтернативната и холистична медицина

Наред с традиционната балнеология, гостите могат да се насладят на многобройни спа и релаксиращи процедури, външен и вътрешен басейн с минерална вода, уелнез зона предлагаща : кнайп пътека, финладска, билкова сауна, парна баня, зона за релакс. За гостите на комплекса са на разположение ресторант с тераса, лоби бар, безплатен паркинг, безжичен интернет.

Индивидуалността на Хотел Севтополис се подчертава от умелото съчетание на традиционна архитектура, домашен уют и усет към новото.

Opening Hours

Monday

00:00 - 24:00

Tuesday

00:00 - 24:00

Wednesday

00:00 - 24:00

Thursday

00:00 - 24:00

Friday

00:00 - 24:00

Saturday

00:00 - 24:00

Sunday

00:00 - 24:00

СПА центъра работи до 20:00

Изпрати ни съобщение или запитване