Pavelbanya.net – портал за община Павел баня

Pavelbanya.net предлага информация за всички бизнес обекти и услуги на територията на община Павел баня.

Можете да намерите информация за настаняване в Хотели, Къщи за гости, Стаи и Балнео Санаториуми.
Оферти и Промоционални пакети за настаняване. Актуална информация и контакти за разервация. Карта с местоположение.
Pavelbanya.net предлага още информация за заведения, магазини, туристически обекти, услуги, на територията на община Павел баня.
Планирайте вашата почивка в един от най-красивите кътчета от Розовата долина и един от най-добрите балнео и СПА курорти в България – Павел баня.
Информирайте се от нашия календар какви са предстоящите събития и празници, които се провеждат, като Кукерски карнавал, Празник на Розата и минералната вода, Коледни и Новогодишни оразници и още много други.

Pavelbanya.net предлага информация на всички потребители търсещи хотели, къщи за гости, стаи, квартири, заведения, магазини, услуги на територията на община Павел баня.

Платформата на Pavelbanya.net дава възможност на регистрираните потребители да добавят и редактират своите обекти. Добавянето става чрез леснена администрация. Необходимо е само регистрация. При запитване към нас платформата дава възможност да се създаде и подсайт с вашия хотел, със собствен сайт и възможност за обновяване на информацията по всяко време. За да разберете повече за работата с административния панел можете да прегледате страницата за Елементи за работа с Pavelbanya.net – Добавяне на Елемент Строител на страници