Четиризвездният Хотел Севтополис е разположен недалеч от центъра на Павел баня, сред красив собствен парк от 10 декара с богата растителност. Хотелът се откроявя с модерната си стилна постройка и предлага 58 стаи и 4 апартамента с тераси и прекрасна гледка към Стара Планина и Средна гора. Проектиран е в дъгообразна форма, създавайки чувство за хармония и комфорт сред спокойствие и много светлина. Овалните форми са застъпени във фоайето, апартаментите, ресторанта и плувния басейн, допълвайки усещането за релакс.

След своето откриване през 2010 г. Хотел Севтополис се е утвърдил, като притегателен център за всички, които търсят отдих и почивка съчетана с профилактика на заболявания на опорно-двигателния апарат.

За петте години от своето съществуване хотел Севтополис е отличен с награди от конкурси :

  • СПА хотел за 2010 г.
  • Медикъл СПА хотел на годината за 2013 г.
  • Медикъл и СПА хотел на годината за 2017 г.

Ултра-модерният медицински център предлага широк спектър от балнеоложки и оздравителни процедури под наблюдението на висококвалифициран персонал.Предлаганите лечебни пакети в Хотел „СевтоПолис“ Балнео & СПА включват процедури извършвани под постоянен лекарски контрол. Терапиите са в основните три направления – хидротерапия, кинезитерапия, физиотерапия и биват допълвани успешно с елементи от алтернативната и холистична медицина

Наред с традиционната балнеология, гостите могат да се насладят на многобройни спа и релаксиращи процедури, външен и вътрешен басейн с минерална вода, уелнез зона предлагаща : кнайп пътека, финладска, билкова сауна, парна баня, зона за релакс. За гостите на комплекса са на разположение ресторант с тераса, лоби бар, безплатен паркинг, безжичен интернет.

Индивидуалността на Хотел Севтополис се подчертава от умелото съчетание на традиционна архитектура, домашен уют и усет към новото.

Работно време

Понеделник

00:00 - 24:00

Вторник

00:00 - 24:00

Сряда

00:00 - 24:00

Четвъртък

00:00 - 24:00

Петък

00:00 - 24:00

Събота

00:00 - 24:00

Неделя

00:00 - 24:00

СПА центъра работи до 20:00

Изпрати ни съобщение или запитване
Планиране на моят маршрут до тук

Оставете ревю

Стаи
Местоположение
Обслужване
Хигиена
Комфорт
Публикуване...
Вашата оценка беше успешно изпратена
Моля попълнете всички полета
Captcha check failed